2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Nyíregyháza

Enikő babát hordott a színpadon és az életben is

Csak kevesen tudták, hogy Nyomtató Enikő, a Móricz Zsigmond Színház művésze nemcsak a hátán, de a testében is pici gyermeket hordott, amikor több kollégájával együtt a babahordozást népszerűsítette A kisfiú meg az oroszlánok című mesedarab két előadása között egy fotózással.

Kölcsön gyerek visszajár! A saját még nem látható/ Hary Pictures.

Bár korábban sok rémhírt hallott a babaváró anyukákra leselkedő kellemetlen tünetekről, maximálisan jól érzi magát a harmadik hónapban lévő, csupa boldogságot, derűt árasztó kismama. Mint elmondta, nagyon ragaszkodott az élethez a pici, ugyanis a megfoganás körüli időszakban javában játszották az Ájlávju… című musicalrevüt, amely fizikailag is nagy igénybevételnek tette ki, hiszen szerepének 85 százaléka tánc, és egy nap több előadásuk is volt. Enikő ekkor még nem tudta, hogy várandós. Játszott közben a Hello, Dolly!-ban, A kisfiú meg az oroszlánokban és a SingSingSingben MÁZS-zsal.


– Terveztük a babát, de nem tudtuk, mikor fog minket kiválasztani. A szerződtetési tárgyalás után derült ki, így aztán bonyodalmat okozott, hogy már rám osztották a jövő évadban eljátszandó szerepeimet, amit másnak kellett átvennie. Izgultam, mit szól majd a vezetőség, nem is vártam meg a bűvös három hónapot a bejelentéssel, de Kirják Róbert igazgató és Göttinger Pál főrendező is nagyon boldog volt a hír hallatán. Van olyan kollégám, akit olyan érzékenyen érintett, hogy megkönnyezte. Csodás pillanatokat éltem meg a kedvességük miatt. Még biztosan nem lehet tudni, hogy fiú vagy leány lesz, hamarosan azonban kiderül. Nagyon izgulok; érzésem szerint fiunk születik. A legfontosabb, hogy egészséges legyen. A kisleánynak is nagyon örülnék, hiszen minden nő vágyik arra, hogy csinosan öltöztesse a babáját. A párom nem szakmabeli, de színházkedvelő, régebbről ismeri a kollégáimat, mint én, aki négy éve élek itt – tette hozzá a színésznő.

Mint elmondta, a közvélemény ma már nagyon is elfogadja, hogy a színésznőnek is lehet gyermeke, inkább ők gondolkodnak el rajta, vajon jó-e, hogy pályájuk felívelő szakaszában lesznek távol a színpadtól, vissza tudnak-e gondtalanul térni, nem marad-e a szerepkörükben később is a most beálló színésznő. Csodálatos azonban, hogy az ember hamar átlendül ezen, kicsit feladja önmagát. Nagyon fontos szerinte, hogy egy színésznőnek legyen gyermeke, mert attól kezdve új lénnyel, átalakulva létezhet a színpadon. Fantasztikus érzésnek tartja, hogy már soha sincs „egyedül”, hiszen benne él egy kicsi CSODA!


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.