EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Érd

Érdre érkezett a láng

Győr ad otthont július 23. és 29. között az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak. Ebből az alkalomból az ifjúsági olimpiai láng bejárja az országot, Érden  június 18-án váltófutással vitték körbe. A lángot a térség parlamenti képviselője, dr. Aradszki András és T. Mészáros András polgármester vette át a szervezőktől. Ezt követően a város főteréről indult a futás közéleti emberekkel, sportolókkal és diákokkal. A hét kilométeres távot Simó Károly, Érd alpolgármestere kezdte meg, és részt vett a futáson Dani Gyöngyi paralimpikon is.

Fotók: Boros Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.