EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Sport

Esküvőre készül a kézilabdás álompár

A boldog pár, nő és hűséges kutyusuk, Daisy, a kétéves boxer

Klivinyi Kinga, az Érd válogatott kézilabdázója és Debreczeni Dávid már évek óta együtt él. Kingát mégis óriási meglepetésként érte, amikor kedvese a napokban megkérte a kezét. Olyannyira, hogy szinte elállt a szava.

– Negyedik évfordulónkat ünnepeltük, családi körben, amikor Dávid egyszer csak elém állt, és megkérdezte, feleségül mennék-e hozzá. Azonnal elsírtam magam – árulta el a Lokálnak Kinga, aki hozzátette, párjának még egyszer rá kellett kérdeznie, mielőtt igent mondott.


– Természetesen csak azért, mert annyira meg voltam hatódva, hogy nem tudtam megszólalni.
A sportos párnak nem könnyű az élete, hiszen míg Kinga Érden, addig Dávid a Balatonfüred csapatában kézilabdázik, így a mindennapi ingázás hosszú ideje hozzá tartozik az életükhöz.

– És ez néhány évig még biztosan így lesz, de szerencsére Füred nincs olyan messze, hogy ezt ne tudnánk megoldani – mondta Kinga, aki hozzáfűzte, hogy az esküvői szertartás majd csak egy, esetleg két év múlva lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media új szerződést kötött az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Melbourne-nel, így az Albert Parkban lévő versenypálya 2025-ig biztosan a versenynaptárban marad.

 • Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Ahogy az egész nap során, úgy a döntőben is önbizalommal telve vívott Siklósi Gergely, aki pénteken aranyérmet nyert a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.