EUR: 323,36 Ft
CHF: 286,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Kecskemét

Ezer Lámpás Éjszakája

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan idén is megrendezték az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozatot. 

A kecskeméti eseményt Henderson David, Czibi Norbi, Várhegyi Lucas Palmira és a Mary PopKids fellépése színesítette, a műsorvezető pedig ismét Szabó Máté volt. A rendőrség legfrissebb statisztikái azt mutatják, hogy Magyarországon átlagosan minden órában két gyerek eltűnését jelentik be a hatóságoknál. 2011-ben ez még „csak” 11 ezer gyermeket jelentett, 2016-ban azonban ez a szám már közel 19 ezer volt

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.