EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Dunaújváros

Ezúttal nem a bíróé a döntés

A kézilabdában általában a játékvezetők hozzák a döntéseket egy-egy mérkőzésen, amellyel a drukkerek legtöbbször nem értenek egyet. Ezúttal azonban fordult a kocka: a csapat szurkolóira bízták egy igen fontos kérdés megválaszolását. 

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia évzáróján több díjat is átadtak, és a szezon végeztével a korosztályos együttesek legjobb játékosait is megválasztották. A legfiatalabb korcsoportban, az U7-esek között például a döntés alapján Köteles Mira érdemelte ki az év játékosának járó elismerést. A többi korosztályban is megválasztották a legjobb kézilabdázókat, azonban a felnőtt együttesnél egyelőre nyitott a kérdés: ki legyen a 2016/2017-es idény legjobb dunaújvárosi női kézilabdázója?


Ki legyen a 2016-2017-es idény legjobb dunaújvárosi női kézilabdázója?
Fotó: Turcsán Fruzsina

 

A kérdés eldöntéséhez szurkolói segítségét kéri a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. A csapat drukkerei a klub honlapján adhatják le szavazataikat. A legtöbb voksot kapó játékos a kitüntető cím mellett egy kétszemélyes wellnesshétvégét is kap a csapattól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.