EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb X.kerület

Felújítják a támfalakat Újhegyen

Elkezdték az Agyagfejtő, a Szövőszék és a Bányató utcában található támfalak felújítását. A burkolókövek több helyen leestek, a támfalat vagy a rajta lévő korlátot megrepesztette egy-két fa gyökérzete.

Az önkormányzat ennek a helyzetnek a megoldására indított programot, amelynek keretében évente 2-3 támfalat javítanak meg. A 2015-ben kezdődött programot idén is folytatják, és a múlt héten elkezdték a munkálatokat az Agyagfejtő utca 4. és 6., a Szövőszék utca 4. és 6., valamint a Bányató utca 6. és 8. szám alatt. A már felújított támfalaknál látható, hogy a támfal teteje záróburkolatot kap a csapadék romboló hatásainak kiküszöbölésére. Az idén pedig már a támfal melletti lépcsők felújítása, javítása is elkészül. A tervek szerint a munkálatokkal augusztus 15-ig végeznek.


Az Agyagfejtő utca is sorra került (Fotó: Máté Krisztián)

Augusztus közepére végezhetnek (Fotó: Máté Krisztián)

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.