EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb XVIII.kerület

Felújítják a zenesulit

Kétszázmillió forintos keretösszegből két iskola és egy bölcsőde újulhat meg a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében.

Az összegből a Bókay Árpád Általános Iskolát, a Dohnányi Ernő Zeneiskolát (képünkön) és a pestszentimrei Micimackó Bölcsődét korszerűsítik. Mindhárom épület tetejére napelemeket helyeznek, kicserélik a nyílászárókat és elvégzik a külső hőszigetelést. Az elkövetkező időszakban a zeneiskolában a külső falakat és a tetőt szigetelik, a régi, elavult ablakok helyére korszerű műanyag nyílászárók kerülnek, valamint napelemes rendszert is telepítenek.

Dohnányi Ernő Zeneiskola
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.