EUR: 322,40 Ft
CHF: 287,54 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Fidesz: A baloldal kormányon elbontaná a határkerítést

A fideszes Gulyás Gergely szerint ha a baloldal kormányra kerülne, akkor első teendői közé tartozna a határkerítés lebontása, és a felső korlát nélküli betelepítési kvótát is elfogadná.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón a baloldal közös “sarokkövének” nevezte, hogy elbontanák a határkerítést. Mint mondta, erről beszél Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt, Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Niedermüller Péter, a DK alelnöke is.


“Ráadásul csodák csodájára Botka László éppen Soros Györggyel egy napon látogatott Brüsszelbe, aki ki is mondta egyértelműen: a célja a határkerítés lebontása” – tette hozzá.

A sajtótájékoztatón Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője arról is beszélt, hogy Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő egy alpári, vállalhatatlan, nőket megalázó Facebook-bejegyzést tett közzé a minap. Ezzel kapcsolatban arra szólította fel a szocialista pártot, zárják ki a politikust, Szanyi Tibor pedig mondjon le EP-mandátumáról.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    A kormánypárt tovább harcol a bevándorlással szemben, ugyanis a Fidesz kezdeményezni fogja a megalakuló új Európai Parlamentben, hogy az Európai Bizottság szüntesse meg a migránskártyát.

  • Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egy éve nyitotta meg kapuit az első az Egyszülős Központ Budapesten. Világszinten is egyedülálló kezdeményezés és szervezet az, amit Nagy Anna kollégáival fölépített, eleinte egy szál telefonnal, később félmilliárd forintos kormánytámogatással egy gyönyörű, nyolcadik kerületi saroképületben.