EUR: 325,29 Ft
CHF: 295,28 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Belföld

Fidesz: A baloldal számára nem a magyar érdek az első

A baloldal ismét egyértelművé tette, hogy számukra nem a magyar érdek az első, és ha rajtuk múlna, akkor szó nélkül végrehajtanák a migránsok betelepítését – írta a Fidesz közleményükben.

A baloldali politikusok sorra üzenik meg, hogy készek átadni az irányítást Brüsszelnek és részt venni a Soros-terv megvalósításában. Botka László és Molnár Gyula után most Szigetvári Viktor és Juhász Péter is nyilvánvalóvá tette, hogy készek a kvóta elfogadására. Miközben a magyar emberek egyértelművé tették, hogy nem kérnek a migránsokból, a baloldal offenzívát indított a kerítés lebontásáért és a bevándorlók behozataláért – írta a Fidesz az MTI-nek eljuttatott közleményükben Juhász Péter és Szigetvári Viktor (Együtt) nyilatkozatára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hamarosan programot hirdet Berki

    Hamarosan programot hirdet Berki

    Professzionális, szakkemberekből álló háttérgárdát és a fővárosi lakosok bevonását ígéri főpolgármesterként Berki Krisztián, aki – bár egy medencéből kilépve, csuromvízes ingben, gatyában jelentette be indulását, a TV2-nek adott interjúja szerint – nagyon is komolyan veszi, hogy nyugdíjba küldené Tarlós István kormánypárti főpolgármestert.