EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Belföld

Fidesz: A magyar emberek támogatása erőt ad a brüsszeli csatákhoz

A magyar emberek támogatása mindennél nagyobb erőt ad az előttünk álló brüsszeli csatákhoz – Reagálás Dömötör Csaba (MK) nyilatkozatára – írja közleményükben a Fidesz.

Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjában a magyarok egyértelműen kiálltak Magyarország és a nemzeti szuverenitás mellett. A nemzeti konzultáción 400 ezerrel többen vettek részt, mint ahányan a baloldali pártokra és 700 ezerrel többen, mint ahányan a Jobbikra szavaztak legutóbb.


A nemzeti konzultáció kiállta az ellenzék és Brüsszel támadásait. A baloldallal ellentétben, amely le akarja bontani a kerítést és végre akarja hajtani a kvótát, a magyarok egyértelművé tették, hogy a kormány bevándorlás-politikáját támogatják és szeretnék, ha a külföldről finanszírozott szervezetek is átláthatóak lennének. A magyarok azt is világossá tették, hogy nem akarják, hogy Brüsszel döntsön a rezsiről, az adókról, a gazdaságpolitikáról. A magyar emberek támogatása minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad az előttünk álló brüsszeli csatákhoz. A Fidesz-KDNP szövetség mindent meg fog tenni, hogy érvényt szerezzen a magyar emberek akaratának – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek eljuttatott közleményükben.

Kapcsolódó Cikkek