EUR: 325,35 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Fidesz: Az ellenzék nem Magyarország sikeréért, hanem a magyarok ellen szurkol

Az LMP Magyarország sikertelenségére játszik, ahelyett, hogy a magyarok sikeréért küzdene. A világbajnokság a harmadik legnagyobb nemzetközi esemény, amelynek sikeréért több ezer magyar dolgozik és milliók szurkolnak – írta közleményében a Fidesz.

Az LMP ezzel szemben nem a magyarokért, nem Magyarországért, hanem a magyarok ellen szurkol. Nincs a világon még egy olyan ország, ahol az ellenzék egy ilyen nemzetközi esemény ellen ágáljon. Arra kérjük az ellenzéket, hogy Magyarország sikeréért és ne ellene szurkoljanak – reagált közleményben a Fidesz Ungár Péter (LMP) nyilatkozatára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    A magyar kormány nem a problémát akarja Európába hozni, hanem a segítséget akarja odavinni, ahol a problémák vannak – jelentette ki a Süddeutsche Zetiung című müncheni lapnak adott interjúban Szijjártó Péter külügyminiszter.

  • A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.