EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Fidesz-frakció: A családokat devizahitelbe taszító szocialisták vádaskodnak

Azok a szocialisták vádaskodnak, akik devizahitelbe taszították a családokat – reagálás az MSZP nyilatkozatára a Fidesz-frakció.

Felháborító, hogy azok a szocialisták vádaskodnak, akik családok százezreit taszították devizahitelbe, majd a legnagyobb bajban segítség nélkül hagyták őket.


A szocialisták kormányzása alatt több mint egymillió család otthonára tették rá a kezüket a bankok és a családok belerokkantak az adósságba. A polgári kormány mindent megtett annak érdekében, hogy segítséget nyújtson a bajba jutott devizahiteleseknek: létrehozta az árfolyamgátat, elszámoltatta a bankokat, forintosította a devizahiteleket, és életbe léptette a fair bank törvényt.

Trócsányi László igazságügyi miniszter több mint tíz éve felfüggesztette ügyvédi tevékenységét, ezért nincs és nem is lehet beleszólása a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda ügyeibe, a szocialisták aljas rágalmai tehát igaztalanok – írta közleményében a Fidesz-frakció.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    A magyar kormány nem a problémát akarja Európába hozni, hanem a segítséget akarja odavinni, ahol a problémák vannak – jelentette ki a Süddeutsche Zetiung című müncheni lapnak adott interjúban Szijjártó Péter külügyminiszter.

  • A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.