EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,02 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, a kétgyermekesek adókedvezménye sem nőne

Ha az ellenzéken múlna, a kétgyermekesek családi adókedvezménye sem nőhetne tovább. Az ellenzéki pártok – a szocialistáktól Vona Gáboron át Gyurcsány Ferencig – ugyanis nem szavazták meg sem az ezt biztosító jövő évi költségvetést, sem az adótörvényt.

Az ellenzéki pártok kezdettől fogva támadják a családi adórendszert és ha tehetnék, eltörölnék – ahogy azt egyszer már meg is tették.

A baloldal kormányzása idején elvette a családi adókedvezményt a gyermekes családoktól. A Fidesz-KDNP ezzel szemben folyamatosan azon dolgozik, hogy több pénz maradjon a családoknál, valamint csökkentse azok terheit. A családi adókedvezmény hetedik éve segíti ezt, jövőre pedig a kétgyermekesek családi adókedvezménye is tovább nő – 2016 és 2019 között megduplázódik – írta közleményében a Fidesz-frakció Novák Katalin nyilatkozatára reagálva.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    A kormánypárt tovább harcol a bevándorlással szemben, ugyanis a Fidesz kezdeményezni fogja a megalakuló új Európai Parlamentben, hogy az Európai Bizottság szüntesse meg a migránskártyát.

  • Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egy éve nyitotta meg kapuit az első az Egyszülős Központ Budapesten. Világszinten is egyedülálló kezdeményezés és szervezet az, amit Nagy Anna kollégáival fölépített, eleinte egy szál telefonnal, később félmilliárd forintos kormánytámogatással egy gyönyörű, nyolcadik kerületi saroképületben.