EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Belföld

Fidesz: Soros politikája tönkretenné Magyarországot

A kormánypártok fontosnak tartják, hogy a magyar emberek tisztában legyenek a Soros-terv veszélyeivel. Soros György, a világ legbefolyásosabb milliárdosa, aki migránsokkal akarja elárasztani Európát, támogatja az illegális bevándorlók betelepítését, és fel akarja számolni a határokat – közölte a Fidesz.

Ehhez felhasználja Brüsszelt, a Soros-szervezeteket és a magyar baloldalt is. A magyar emberek azonban nem akarják, hogy migránsok árasszák el hazánkat, ezért kemény csaták előtt állunk. Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén! Soros politikája tönkretenné Magyarországot – írta közleményükben a Fidesz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

    Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

    Augusztus utolsó napjaiban is marad a nyárias meleg, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Továbbra is sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek záporok, zivatarok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

  • Már több mint 29 ezer automatát regisztráltak az adóhivatalnál

    Már több mint 29 ezer automatát regisztráltak az adóhivatalnál

    Már nemcsak az élelmiszert árusító automaták adatait kell bejelenteni az adóhivatalnál, hanem szolgáltatástól és árucikktől függetlenül minden ilyen berendezést, az üzemeltetők már több mint 29 ezer automatát regisztráltak, ezekből több mint 6100 parkoló automata – tájékoztatta Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t.