2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Fidesz: Vona Gábor a hatalomért és a pénzért elárulta a külhoni magyarokat is

A Fidesz szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke “a hatalomért és a pénzért elárulta a külhoni magyarokat is”.

A Fidesz pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében Vona Gábor trianoni évforduló alkalmából tartott megemlékezésen elhangzott beszédére reagálva azt írta, a Jobbik elnöke a nemzeti összetartozástól “ma már olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől”. Úgy fogalmaztak: Vona Gábor “a hatalomért és a pénzért elárulta” a Jobbik korábbi nemzetpolitikáját, a nemzeti érdekeket és a külhoni magyarokat is.


Hozzátették: “Vona Gábor, Gyurcsánnyal és Botka Lászlóval együtt” a kettős állampolgárságról szóló törvényt sem szavazta meg és velük együtt “nemzetárulást követett el”, amikor nem szavazta meg a migránsok betelepítésének elutasításáról szóló alkotmánymódosítást. A Fidesz szerint a Jobbik politikusai ma már odáig mennek, hogy a külhoni magyarokat “gyalázzák”.

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek

 • Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  A bátorságát csak a lúzersége múlta felül annak a két férfinak, aki pont egy térfigyelő kamera alatt döntött úgy, hogy a kocsiban elfogyaszt egy kis kábítószert.

 • Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Az utóbbi hónapokban folytatódik az a tendencia, miszerint hónapról hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – közölte Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.

 • Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az egyik bizottság alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.