EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb III.kerület

Fitten, mókázva mozogtak

Kozma Zsuzsanna zenepedagógus, fitneszedző a 9. Óbudai FittMóka Fitt Családi Percek ingyenes sportrendezvényét tartotta a TVE Kalap utcai műfüves pályáján.

A vidám családi sportnapon nagyszülők, anyák, apák, pedagógusok és gyerekek vettek részt, a mókázáson kívül ügyességüket fittségüket, állóképességüket is megmutatva. Kozma Zsuzsa elmondta, hálás, hogy a kezdeményezése mellé annyian, köztük sok támogató is odaállt.


Zenére mozogtak a lányok-fiúk
( Fotó: Sáfár Tibor)

– Ebben a tanévben 2500 óvodáskorú gyermeknek tanítottam be kéz- és lábgyakorlatokat az ingyenes FittMóka zenés ovitornán az általam írt és előadott 12 dalra – számolt be a zenepedagógus, fitneszedző, aki Óbuda- Békásmegyer önkormányzata, az Óbuda Sport Kft. megbízásából a gyerekek mozgáskoordinációját, izomerejét és hajlékonyságát fejleszti FittMóka-foglalkozásaival.

Kézen állva is ment a FittMóka 
( Fotó: Sáfár Tibor)

 

Kozma Zsuzsa a szülőket is megmozgatta
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.