EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Kecskemét

Flashmob a Malomban

Idén nyáron négy napon át ismét a jazz fővárosa lesz Kecskemét. A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban igazi családi fesztivál várja a műfaj szerelmeseit augusztus 3–6-ig.

A II. Jazzfőváros számos különlegességet kínál a közönségnek: világsztárok lépnek színpadra, akár a lábunkat a vízbe lógatva is hallgathatjuk a jazzt, sőt akár táncolni is megtanulhatunk a Domb Beachen.

A swingtánc atyja, a 1914. május 26-án világra jött Frankie Manning születésének évfordulója kapcsán a szervezők látványos flashmobbal hívták fel a figyelmet a fesztiválra május végén.

A Bohém Ragtime Jazz Band és a kecskeméti swingtáncos közösség tagjai táncukkal hívták fel a figyelmet a közelgő jazzfesztiválra.

A táncos rendezvénynek a Malom Központ biztosított helyszínt, ahol a Bohém Ragtime Jazz Band és a kecskeméti swingtáncos közösség tagjai egy rendhagyó megmozdulással adták hírül, hogy hamarosan itt a jazzünnep.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.