EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb XIII.kerület

Focizz ingyen a nyáron!

Mindenkit vár az Angyalföldi Sport és Szabadidőközpontban rendezett Ingyenes fociedzés (Fotó: Máté Krisztián) (A kép a tavalyi táborban készült)

Idén már ötödik alkalommal rendezi meg a fővárosi önkormányzat az „Iskolakapun kívüli programok” részeként a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot: a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes vetélkedőket, művészeti, játékos és sportprogramokat kínálnak általános és középiskolás fiataloknak. A szünidőben minden szerdán és pénteken 9–11 óra között ingyenes focitábor várja a gyerekeket az Angyalföldi Sportközpont labdarúgópályáján.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.