EUR: 334,91 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Fodor Zsóka nem akar több férjet

A 75 éves színésznő kétszer is kimondta a boldogító igent, de mindkét házassága zátonyra futott, és második férje után – aki időközben elhunyt – nem akart többé társat maga mellé. Sok férfi barátja volt, de mind csak deréktól felfelé érdekelte Zsókát.

– Testiség nélkül is lehet tökéletes harmóniában élni. Sajnálom azokat a már nem annyira viruló, hatvanéves színésznőket, akik majd’ megőrülnek azért, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljenek egy férfival. Nekem ezt a fajta szexuális vágyamat elvitte a klimax – vallotta a hot! hasábjain a színművésznő, aki mostanra rájött, miért voltak sikertelenek a házasságai.

– Szokták mondani, hogy az az ideális távolság, ha az anyós papucsban nem tud átmenni látogatóba a fiatalokhoz – mondta Zsóka, aki ötven évig élt együtt az édesanyjával.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ünnepel a Jóbarátok

    Ünnepel a Jóbarátok

    Tegnap volt huszonöt éve, hogy elindult az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat, a Jóbarátok. A hat főszereplő, Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross mindennapjait tíz évig, összesen 236 epizódon át követhettük.

  • Börtönbe megy a született feleség

    Börtönbe megy a született feleség

    A bostoni bíróság úgy döntött, hogy tizennégy napra börtönbe kell vonulnia Felicity Huffman amerikai színésznőnek azért, mert köze volt egy egyetemi kenőpénzes botrányhoz.