2019. június 20., csütörtök
Rafael

Egyéb X.kerület

Gáláztak a tehetségek

Az 1998-ban alapított Kőbányai Zenei Stúdió a sikeres vizsgák után idén is gálahangversennyel zárta az évet. A Póka Egon által alapított suli növendékei a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban köszöntötték a vakációt.

A Cserkesz utcából indult tehetségeket mások mellett olyan nagyságok készítik fel a zenei pályára, mint Babos Gyula, Fekete-Kovács Kornél vagy Solti János. A fiatal zenészekkel a már elstartolt fesztiválszezon során számtalan helyen találkozhat a közönség.

Újabb és újabb tehetségek kerülnek felszínre
( Fotó: Sáfár Tibor)

Minden hangszeren meg lehet tanulni játszani
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A könyv elrepít, vagy segít megérteni a valóságot

  A könyv elrepít, vagy segít megérteni a valóságot

  A jubileumi, 90. Ünnepi Könyvhetet csütörtökön nyitották meg a Kossuth utcán: könyvek széles választéka, érdekes előadások, dedikálások és meglepetés vendégek várták az olvasás szerelmeseit szombatig.

 • Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet

  Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet

   A Pünkösdi Virágálom megnyitóján a csodálatos, színpompás kompozíciók mellett az I. FOLKID Fesztivál fehérvári, kárpátaljai, szerb, török és bolgár gyermektáncosai varázsolták még színesebbé a délutánt.

 • Palackpostával üzentek az úttörők

  Palackpostával üzentek az úttörők

  Június 7-én pénteken, a Pünködsi vigasságok keretében kibontották a Ménteleki Általános Iskola hatvan éves épületébe falazott időkapszulát.