EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Ganxsta Zolee szexet ígért egy férfinak

Ganxsta Zolee a Story4 Arckép című műsorában legbizarrabb titkáról rántotta le a leplet: elfogadott tízezer forintot egy üzletembertől, aki a pénzért cserébe szexet kért tőle.

A rapper akkoriban munkanélküli volt, és zenei karrierje még sehol sem tartott, viszont nagyon áhítozott egy cintányérra, ami pontosan tízezer forintba került.


– Elfogadtam a pénzt, naná, hogy elfogadtam. Nyilván átvertem, hát persze! Tízezer forint volt, tízezer! De hála Istennek nem kellett érte semmit sem csinálni, mert odáig nem jutottunk el – emlékezett vissza a furcsa történetre Döglégy, aki pontosan tudta, hogy semmiféle intim dolog nem jöhet létre közte és az azóta már elhunyt üzletember között.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.