EUR: 322,84 Ft
CHF: 283,66 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Ganxsta Zolee szexet ígért egy férfinak

Ganxsta Zolee a Story4 Arckép című műsorában legbizarrabb titkáról rántotta le a leplet: elfogadott tízezer forintot egy üzletembertől, aki a pénzért cserébe szexet kért tőle.

A rapper akkoriban munkanélküli volt, és zenei karrierje még sehol sem tartott, viszont nagyon áhítozott egy cintányérra, ami pontosan tízezer forintba került.


– Elfogadtam a pénzt, naná, hogy elfogadtam. Nyilván átvertem, hát persze! Tízezer forint volt, tízezer! De hála Istennek nem kellett érte semmit sem csinálni, mert odáig nem jutottunk el – emlékezett vissza a furcsa történetre Döglégy, aki pontosan tudta, hogy semmiféle intim dolog nem jöhet létre közte és az azóta már elhunyt üzletember között.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kovács Patrícia őszintén mesélt arról, hogy bizony neki is vannak kételyei a gyerekneveléssel kapcsolatban. Egy-egy nehéz döntés előtt mindig arra gondol először, hogy vajon ezt a körülötte lévők hogy csinálnák.

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.