2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb III.kerület

Gokartoztak apák napján

Apák napi gokartozást rendezett a Fiatal Családosok Klubja a Bécsi úti Atrium EuroCenter Gokartringben azoknak az apukáknak és gyermekeiknek, akik szerepelnek az apák napi videó-összeállításukban, amely a YouTube-on Apák napi videó – avagy mi mindenért szeretjük aput címen található meg. A programon apák és gyermekek egyaránt jól szórakoztak.

Kattintson ide és nézze meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=-L2v8Twnbns&feature=youtu.be


Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.