2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Gőzerővel csajozik Brad Pitt

Színésznő vagy topmodell? Úgy tűnik, Brad Pitt szőke szépségekkel próbálja elfelejteni exnejét, Angelina Jolie-t. A világ egyik legsármosabb férfija állítólag Sienna Miller színésznőnek és a gyönyörű Elle Macphersonnak is csapja a szelet.

Siennával a Glastonbury fesztiválon flörtölt, és már korábban is pletykáltak arról, hogy a két sztárnak viszonya van. Úgy tűnik azonban, Pitt nem akar újra megállapodni, mert egy hollywoodi étteremben Elle Macphersonnal is látták. Az egykori szupermodell nemrég jelentette be, hogy válik két gyermeke apjától, a milliárdos Jeffrey Soffertől, így van is közös témájuk Pitt-tel. A színészt egyébként az utóbbi időben Kate Hudsonnel is összehozták.

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.