EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Sport

Gyógyszerelvonóra megy Tiger Woods

Tiger Woods, a világ leghíresebb golfozója bejelentette, nem bírja tovább, és professzionális segítséget vesz igénybe annak érdekében, hogy megszabaduljon gyógyszerszedési problémáitól. A 14-szeres Major-győztes játékos évek óta küzd álmatlansággal és hátfájdalmakkal.

Tiger Woods /Fotó: EPA

– Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást és szeretetet, amit kapok – üzent rajongóinak a 41 éves sportoló a Twitteren.


A hírek szerint Woods floridai otthona közelében fog bevonulni az elvonóra, egyes források arról számoltak be, hogy kibérelte a kórház teljes férfiszekcióját.

A több mint kétszázmilliárd forintot érő sportolót legutóbb májusban műtötték hátfájdalmai miatt, utána azt nyilatkozta, hogy hosszú ideje nem érezte magát ennyire jól. Néhány napra rá rendőrök vitték el.

Három héttel ezelőtt Woodsot letartóztatták, mivel a gyanú szerint ittasan vezetett. Huszonnégy órával később kiengedték a börtönből, de a golfozó tagadta, hogy alkoholt fogyasztott volna, szerinte csak receptre kapható gyógyszerek okoztak nála szokatlan mellékhatásokat. Ezt egyébként az orvosi vizsgálat is alátámasztotta.

Gyógyszerfüggőség ide vagy oda, Woods sohasem volt mintapolgár. Első botránya 2009-ben robbant ki, amikor otthona közelében autójával fának hajtott. Hamar kiderült, hogy hűtlensége miatt kapott össze feleségével, és a családi perpatvar után következett be a baleset. Woods utóbb elismerte, hogy megcsalta házastársát – a hírek szerint legalább 12 szeretője volt –, és bár terápiára járt, hogy megmentse kapcsolatát, végül elváltak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vívó-vb Budapesten: Állás, kész, rajt!

    Vívó-vb Budapesten: Állás, kész, rajt!

    Megkezdődött a BOK Csarnokban a vívó-világbajnokság. Budapest ötödször házigazda, de ezúttal olimpiai kvalifikációs versenyről van szó, amelyen a magyar csapatok megerősíthetik ranglistás helyüket.

  • Vizes vb: 2 meccs, 88 gól

    Vizes vb: 2 meccs, 88 gól

    Gólzáporos meccsel melegített a magyar férfi vízilabda-válogatott a kvangdzsui vizes vb-n, miután 24-4-re verte Új-Zélandot.