EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Belföld

Győztek a lakosok! Bezárták az Aurórát

Hiába volt pár nappal korábban rendőrségi razzia az Auróra Klubban, aminek eredményeképpen több mint egy tucat vendéget állítottak elő, nem csitultak az indulatok a szórakozóhely miatt. Szerdán azonban a lakossági panaszokat követően a hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását.

A főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője ideiglenesen bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra Kioszkot és Auróra Kertet – tudatta a Józsefvárosi Önkormányzat Sajtóirodája.


Utoljára  június 10-én mentek ki az egyenruhások a szórakozóhelyre, ahonnan tizenöt vendéget állítottak elő. Az eset kapcsán kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A jegyző a nyomozó hatóság kezdeményezésére, egyidejűleg engedve a lakossági nyomásnak, közbiztonsági érdekből a büntetőeljárás befejezéséig, de legfeljebb 1 év időtartamig a helyet bezáratta.

Az Auróra Kert bezárására kereskedelmi tevékenység megkezdésére és folytatására vonatkozó engedély hiányában került sor.

Videó a razziáról:

Kapcsolódó Cikkek