EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Pécs

Gyűjtésbe kezdett az olimpikon

Egy tűzvészben mindenét elveszítő családon segít Kenderesi Tamás, akinek nevét tavaly ismerhette meg a világ. A PSN Zrt. Sportiskola olimpiai bronzérmes úszója úgy döntött, elárverezi egyik legszemélyesebb tárgyát: a riói olimpián viselt válogatott melegítőjét.

A négygyermekes, Decsről származó Vaskó családot az olimpikon egy dzsúdóversenyen ismerte meg, ahol egymás mellett szurkoltak. Mikor az olimpikon megtudta a család tragédiáját, azonnal a segítségükre sietett. A licit június 13-ig tart a www.kenderesitamas.hu honlapon. A befolyt összeget a jelenleg rokonoknál élő Vaskó család támogatására fordítják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.