2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Belföld

Gyurcsányék készek mindent megtenni, hogy Soros akarata érvényesüljön

Gyurcsány Ferenc és pártja kész mindent megtenni, hogy Soros György akarata érvényesüljön Magyarországon – reagálta a Fidesz-frakció szerdán Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivőjének kijelentéseire.

Az ellenzéki párt szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, ha kormányra jutnak egyik első dolguk lesz eltörölni a külföldi egyetemekről szóló, a CEU-t “ellehetetlenítő” törvényt.


A Fidesz-frakció reagálásában az áll, a DK Soros Gyögy akaratát képviseli, a migránsok beengedésétől kezdve a Soros-egyetem kiváltságainak biztosításáig.

“A valódi kérdés, hogy mit ad és mit ígért nekik Soros azért, hogy elárulják a magyar emberek érdekeit” – fogalmaztak a közleményben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  A helyi termelői piacok száma hét év alatt a két és félszeresére, 117-ről 298-ra emelkedett – mondta az agrárminiszter szombaton Nagykőrösön. Nagy István szerint ez a vidék saját erőforrásainak fokozott használatát és munkaerő megtartó erejét jelenti.

 • Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje, Európának olyan klímapolitikát kell folytatnia, amely nem a legszegényebb országokra terheli a klímasemleges gazdasági átállás költségeit – jelentette ki Varga Judit igazságügy-miniszter a Politico című, európai ügyekkel foglalkozó hírportálon megjelent véleménycikkében.

 • Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Rátelepedtek és üzletággá fejlesztették a fogvatartottak és elítéltek kártérítési rendszerét a “balliberális körökhöz és a Soros-hálózat által finanszírozott” ügyvédi irodák – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.