EUR: 336,09 Ft
CHF: 312,92 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Életmód

Ha autóval indul útnak, ezeket ellenőrizze!

Nyaralás előtt az autót is fel kell készíteni az útra, a szezon előtt célszerű egy szakszervizben átnézetni a kocsi állapotát.

Az átvizsgálás során fontos a gumiabroncsok, a futómű ellenőrzése, hiszen ezek jelentős hatással vannak  a fogyasztására is. Állíttassuk be a terhelésnek megfelelő guminyomást és ellenőrizzük a profilmélységet is, 2 milliméter alatt már ajánlott a csere. Nyáron veszélyes lehet a téli vagy négy évszakos gumik használata, lehetőleg azokat is cseréljük le. A fékek és a lámpák állapota is legyen megfelelő.

A folyadékszintek ellenőrzését és utántöltését is érdemes elvégeztetni a szervizben, elengedhetetlen a hűtőrendszer ellenőrzése és a klíma tisztíttatása, valamint a pollenszűrő cseréje.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy dobásra készül a Netflix

  Nagy dobásra készül a Netflix

  Iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására.

 • Miről beszél ez a gyerek?

  Miről beszél ez a gyerek?

  A kamasz szleng olyan gyorsan változik, hogy a harminca-negyvenes szülők gyakran nem is értik, miről vaker a srác.

 • Fogerősítő ételek

  Fogerősítő ételek

  Vannak olyan zöldségek, gyümölcsök és egyéb hozzávalók, melyek természetes összetevőiknek, valamint a bennük található vitaminoknak köszönhetően szépen fehérítik a fogakat, ráadásul hozzájárulnak az íny egészségéhez és a gyulladások megelőzéséhez is.