EUR: 325,32 Ft
CHF: 294,99 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb IV.kerület

Ha nyár, akkor járdafelújítás

Már dübörögnek a munkagépek (Fotó: Illusztráció: Domján Attila, archív)

Az újpesti önkormányzat idén nyáron is gondoskodik arról, hogy a kerület járdái biztonságosak legyen, és megoldódjanak a csapadékvíz-elvezetési problémák a legkritikusabb részeken. A járdák melletti zöldterületek megóvása, ahogy mindig, most is kiemelten fontos. Az önkormányzat tájékoztatása szerint lakossági kérésnek eleget téve már elkezdődtek a munkálatok az Ősz utcában. A felújítást az is indokolta, hogy a hatvanas években Istvántelek több utcájában a lakók maguk rakták le az azóta is ott lévő cementlapokat, így nem csoda, hogy már többen jelezték a felújítás esedékességét. Most az ingatlantulajdonosok számára könnyen tisztán tartható térkő burkolat kerül az Ősz utca Klára utca és Rozs utca közötti járdaszakaszára. A Fűzfa és a Szondi utca kereszteződésében pedig a csapadékvíz-elvezetési problémákat szüntetik meg.


Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.