2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Hódmezővásárhely

Hagyomány lesz a sör ünnepéből?

Nemrég zárt a Sörfeszt 3.0. Az idei fesztivál – az előző kettőhöz hasonlóan – nagyon sikeres volt, rengetegen bulizták végig a forró júniusi estéket a Kossuth téren.

Június 22-25. között ismét a kézműves sörök vették át az uralmat Hódmezővásárhely felett.

Sokan talán nem is hitték, hogy idén megvalósul Hódmezővásárhelyen a kézműves sörök fesztiválja. A május úgy röppent tova ebben az évben, hogy a Kossuth téren egyetlen egyszer sem csaptak össze a meggysör kedvelői és ellenzői. Erre egészen június végéig kellett várni.


Látszik, hogy Hódmezővásárhelyen az emberek vevőek a minőségi portékára: legyen szó sörről, ételről vagy zenéről.

Igazi nyári, tikkasztó, néhol zivatarokkal tarkított hangulatban telt a Sörfeszt 3.0. Volt itt minden, mint a mesében: Kerozinnal túlfűtött jampeckodás, mágneses sörcsapolás, de még egy kis chilievő verseny is belefért a buliba. Utóbbi már csak azért is, mert ahol van kézműves sör, ott street foodnak is lennie kell – legalábbis Kisházi Sándor főszervezőnek bizonyára ez a hitvallása, hiszen első a minőség.

A New Level Empire is tüzelte a hangulatot.

Négy napon keresztül folyt a sör, szólt a zene és sültek a finomabbnál finomabb falatok. Vásárhely ismét megmutatta, hogy ha mulatásról van szó, tudja, mit kell tenni. Kisházi Sándor elmondta, hogy 2018-ban lehet, hogy már eleve júniusra fogják időzíteni ezt a rendezvényt, hiszen a 40 fokos hőségben ezek a hűsítő sörök nagyon jól tudtak esni.

Vidám szervezők: Gyepes Mónika és Kisházi Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.