EUR: 326,32 Ft
CHF: 294,56 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

Hajdú kedvese: Nekem nem fáj, hogy Péterék nem válnak

Hajdú Péter kedvese, Eszter nem aggódik amiatt, hogy párja hivatalosan még nem vált el Sarka Katától. A fiatal lány fél éve boldog a műsorvezetővel, és úgy gondolja, hogy az egykori álompár érzelmileg már elszakadt egymástól.

Lassan fél éve boldogok együtt

Bár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan. Korábban beadták a válókeresetet, de először egyikük sem jelent meg a tárgyaláson, másodszor pedig Hajdú Péter nem ment el. Azóta egyik fél sem lépett újra.


– Annyi dolgom van az Esti Frizbi és az orvosi centrum kapcsán, hogy most ezek élveznek prioritást. Én nem adtam be a válókeresetet, nem tudom, hogy Kata beadta-e, de még nem kaptam erről visszajelzést. Engem nem sürget senki és semmi. Nyilván ha Katát sürgeti valami, akkor majd beadja, és ha lesz időm, leülünk és megbeszéljük, de most nem tudok ezzel foglalkozni – árulta el a Lokálnak a producer. A Lokál Sarka Katát is megkérdezte a válásról, aki nem szeretett volna nyilatkozni a témában, de annyit elárult, ő is rengeteget dolgozik, és a közelgő szépségkirálynő-választás miatt teljesen be van táblázva.

De vajon mit szól ehhez Hajdú Péter kedvese, Eszter? Sok nő veszekedne emiatt a párjával, és sürgetné, hogy minél hamarabb lépjen ki hivatalosan is a kapcsolatból, de úgy tűnik, a 28 éves lány nem ilyen típus.


– Nem érint rosszul ez az egész. Egyrészt úgy gondolom, hogy erőszakkal nem szeretnék kikényszeríteni semmit, másrészt szerintem ez az ő dolguk. Szerintem érzelmileg már elváltak, és nekem csak ez számít. Idő kérdése, hogy mikor rendezik a dolgot, de ez semmilyen hatással nincs a kapcsolatunkra – magyarázta a Lokálnak Eszter, aki egyelőre még párja gyerekeivel sem találkozott.

– Ez az időszak sohasem könnyű egy gyereknek, a válás elég nagy sokkot okoz, ezért nem erőltetünk semmit. Majd ha ők is úgy gondolják, akkor megtörténik a nagy bemutatkozás. Petivel nagyon jól megvagyunk, nyugi van körülöttünk. Ahogy egyre több időt töltünk együtt, úgy mélyül el a kapcsolatunk. Persze van olyan helyzet, amely számomra szokatlan, például az, hogy mennyire kíváncsiak az életére, de ezt ő nagyon jól kezeli. És az is furcsa, hogy ismeretlen nők írnak neki, de emiatt nem féltékenykedem. Meg szokta mutatni ezeket az üzeneteket, és inkább jól szórakozom rajtuk, semmint hogy felhúzzam magam. Teljesen megbízom Petiben!

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.