EUR: 336,70 Ft
CHF: 314,24 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Extra

Hajdú Péter mentheti meg Sarka Katát

Szerdán folytatódott Sarka Kata és Bálint Antónia évekkel ezelőtt elindult „boszorkánypere” a bíróságon. A tárgyaláson kiderült, hogy Hajdú Pétert és Toncsi exét is arra kérte Sarka Kata, hogy tanúskodjanak mellette.

Sarka Kata
/Fotó: Mészáros Diána

Újabb fordulóponthoz érkezett Sarka Kata és Bálint Antónia vitája, amit a sajtó a körülmények miatt inkább csak „boszorkányperként” emleget. Az ügyben ugyanis azt tárgyalják, hogy Bálint Antónia valóban rontást kért-e egy jósnőtől a Hajdú családra.


Ennek ellenére mégis Sarka Kata ült a vádlottak padján, mert Bálint Antónia becsületsértés és rágalmazás miatt beperelte. Hajdú Péter két exe találkozásakor szerdán is fagyos volt a légkör, szinte levegőnek nézték egymást, még csak nem is köszöntek.

A bíróságon az iratismertetéskor kiderült, hogy Sarka Kata szeretné, ha exe, Hajdú Péter és Bálint Antónia korábbi férje, Földesi-Szabó László is tanúskodna mellette. Ők ugyanis állítólag ott voltak annál az ominózus telefonhívásnál, amely miatt a két nő vitája rágalmazási és becsületsértési üggyé fajult.


– Nem foglalkozom Sarka Kata és Bálint Antónia perével, ha engem beidéznek tanúnak, akkor minden esetben az igazságot fogom elmondani – mondta megkeresésünkre szűkszavúan Hajdú Péter.

Az ügy kapcsán Bálint Antónia továbbra is azt állítja, hogy sem az ittas hangú telefonhíváshoz, sem a rontásokról szóló üzenetekhez nincs köze, sőt felhívta a bíróság figyelmét, hogy nem ápol túl jó viszonyt Földesi-Szabóval, akit Sarka Kata felkért, hogy tanúskodjon mellette.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek