2020. január 29., szerda
Adél

Sport

Halálos balesetet okozott Venus Williams

Kiderült, hogy a hétszeres Grand Slam-győztes Venus Williams a felelős egy ember haláláért. A floridai Palm Beach-en a teniszcsillag belehajtott egy másik autónak, akinek vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol később életét is vesztette.A rendőrség megerősítette, hogy június 9-én Venus, az otthonától nem messze lévő  kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget egy autósnak, így az úton szabályosan elinduló sofőrnek már esélye sem volt lefékezni, hogy elkerülje az összeütközést.

A volán mögött a 78 éves Jerome Barson és felesége ült. A nőnek a balesetet követően több csontja is eltört, férje pedig nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, mindkettőjüket azonnal kórházba szállították.  Az idős férfi a karambolt követően két héttel belehalt sérüléseibe.


A vizsgálat megerősített, Venus szervezetében nem találtak sem alkoholt sem pedig drogokra utaló nyomot. A híresség ügyvédje egyelőre nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, de a sztár mély együttérzését és részvétét fejezte ki a meghalt férfi családja felé – írja a Telegraph.com

Kapcsolódó Cikkek