EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Dunaújváros

Három a birkózóigazság

Összesen három érmet, egy bronzot és két aranyat szereztek a Dunaferr SE birkózói legutóbbi megmérettetésükön. A tatabányai versenyen négy versenyző képviselte a dunaújvárosi egyesületet. 

Tíz egyesületből összesen mintegy száz birkózó vett részt azon a versenyen, amelyre a Dunaferr SE is meghívót kapott. A Tatabányán rendezett viadalon négy dunaújvárosi versenyző indult. Közülük Oláh Denisz lehetett a legkevésbé elégedett, hiszen a 29 kg-osok küzdelmeiben nem sikerült a legjobb hat közé jutnia.


Fehér Krisztián edző és tanítványai (Oláh Denisz, Garbacz Bence, Éva Bence, Shrick Alina) a tatabányai versenyen
Fotó: Dunaferr SE

Érmekből így is jutott a Dunaferrnek, hiszen Garbacz Bence a 26 kg-osok között bronzérmet szerzett, míg Shrick Alina a 60 kg-osok, Éva Bence pedig a +50 kg-osok küzdelmeiben a legjobbnak bizonyult. Összesen tehát három éremmel, egy bronzzal és két arannyal gazdagodott a Dunaferr SE gyűjteménye a bányászvárosi versenyen.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.