EUR: 325,98 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Hatát fordított nekünk a hidegfront, visszatér a kánikula

Éjszakára mindenütt csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék, többnyire gyengén felhős lesz az ég. Kedden a változó vastagságú fátyolfelhőzet, és a délután képződő gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap.

Az Északi-középhegységben és a nyugati határnál lehet futó zápor, egy-egy zivatar. Kedden a déli szél megélénkül, északnyugaton meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 29 és 34 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Az utóbbi hónapokban folytatódik az a tendencia, miszerint hónapról hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – közölte Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.

 • Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az egyik bizottság alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.

 • 1,6 milliárdos fejlesztés a mentőknél

  1,6 milliárdos fejlesztés a mentőknél

  Soha nem történt ekkora fejlesztés a mentőszolgálat történetében, miután az Országos Mentőszolgálat kormányzati forrásból 1,6 milliárd forintért vásárolhatott új eszközöket.

 • Újjászületik a Blaha Lujza tér

  Újjászületik a Blaha Lujza tér

  A tervek szerint 2021 végére újulhat meg a Blaha Lujza tér, több mint négymilliárd forintos fővárosi és kormányzati forrásból.