EUR: 336,14 Ft
CHF: 313,10 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb XIX.kerület

Hatvan parkoló már elkészült

Negyven parkolóhelyet adtak át múlt héten a Trefort Ágost szakgimnázium előtti téren, a Kossuth téri piac mögött, ahol Kispest új közösségi tere épül. A tavasszal átadott húsz parkolóhely után mától újabb negyven autóbeállót használhatnak a piacra érkezők.

A városrész vezetésének tájékoztatásából kiderül, a Trefort szakgimnázium előtti téren, a korábban működő illegális parkoló helyén a nyár végére egy 154 beállóhelyes rendezett parkolót és közösségi teret épít az önkormányzat a fővárosi önkormányzat Tér_Köz városrehabilitációs pályázatának segítségével. Újabb parkolóhelyeket már csak augusztusban, a beruházás végén adnak át, mert a következő beállók a sportpályák alatt készülnek el, így az a rész sokáig építési terület marad.

Ilyen felfordulással jár az építkezés
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Alakul…
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.