EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb XIX.kerület

Hatvan parkoló már elkészült

Negyven parkolóhelyet adtak át múlt héten a Trefort Ágost szakgimnázium előtti téren, a Kossuth téri piac mögött, ahol Kispest új közösségi tere épül. A tavasszal átadott húsz parkolóhely után mától újabb negyven autóbeállót használhatnak a piacra érkezők.

A városrész vezetésének tájékoztatásából kiderül, a Trefort szakgimnázium előtti téren, a korábban működő illegális parkoló helyén a nyár végére egy 154 beállóhelyes rendezett parkolót és közösségi teret épít az önkormányzat a fővárosi önkormányzat Tér_Köz városrehabilitációs pályázatának segítségével. Újabb parkolóhelyeket már csak augusztusban, a beruházás végén adnak át, mert a következő beállók a sportpályák alatt készülnek el, így az a rész sokáig építési terület marad.

Ilyen felfordulással jár az építkezés
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Alakul…
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.