2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Ózd

Hazai pálya

Majoros Péter Majka szédületes sikerei ellenére ápolja ózdi múltját. A Való Világban 2004-ben tűnt fel, ahol sokan felismerték rátermettségét és jó értelemben vett gátlástalanságát, szabadszájúságát. Hamarosan szerepelt a Cool TV-ben, majd a Danubius Csiliben.

A TV2 2010-től alkalmazza, ahol részese volt az Ezek megőrültek, A Nagy Duett, a Sztárban sztár, a Rising Star, a Star Academy és az 50 milliós játszma műsoroknak. A műsorvezető-rapper-dalszövegíró volt már a legjobb rapper, 2015-ben pedig Az év televíziós személyisége díjával ismerték el. Ózdi barátaival ápolja a kapcsolatot, ezért ismét örömmel érkezett Curtis társaságában az Ózdi Jazz Parádé színpadára.

Fotó: Lokál
Buli az ózdi színpadon

Fotó: Lokál
Majka és Curtis

Fotó: Lokál
Hazai pálya

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.