2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb II.kerület XII.kerület

Helybe hozták az élő Dunát

A környezetvédelem világnapján a Budakeszi Vadaspark adott otthont a WWF környezetvédelmi egyesület Élő Duna elnevezésű turnéjának. A kisbusszal szállítható interaktív programsorozat lehetőséget kínál az egész családnak, hogy egy életnagyságú társasjátékba csöppenjenek, ahol kanyargós ösvényeken lépdelve, „élő játék bábuként” villanthatják meg tudásukat.

A program természetesen a legkisebbeket sem hagyta figyelmen kívül: színező és álarckészítő sarokkal, illetve óriási kirakóval várták a látogatókat. A WWF turnéjának célja a folyók egészséges élővilágának játékos eszközökkel történő bemutatása, amihez a Budakeszi Vadaspark kiváló helyszínnek bizonyult.

 

Az Élő Duna Program kisbusszal turnézik

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.