EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra Sopron

Helyi formációk a VOLT-on

Kétségtelenül VOLT-lázban ég Sopron és az egész ország.

A nemzetközi hírű fesztivál azért is kedves a lokálpatrióták körében, mert a hazai és világsztárok mellett a szervezők lehetőséget teremtenek a helyi zenekarok fellépésére. Ez így van évről évre, így idén is bulizhat a közönség soproni bandák produkciójára. A teljesség igénye nélkül fellép a leghűségesebb városból a Lenksy Mob, a Lord, a Moby Dick, a Present Day, a Secret Factory, a The Messengers Band, a Toolate, a What’s Up Ci, a Drawing, a HayDM Street, a Pair o’ Dice, a Passion Project, a Szénási Music Group és még sokan mások.


Helyiek a VOLT-on
Június 29. 15.30: Present Day
Június 29. 18.30: Lord
Június 30. 20.15: Moby Dick
Július 1.. 14 óra: Lensky Mob
Július 1. 15.30: Drawing
Július 1. 22.30: Passion Project v. Gunge Electric
Július 1. 14 óra: Secret Factory

Fotó: VOLT Sajtó / Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.