EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Szombathely

Hende Csaba: Folytatjuk a családok támogatását!

Izgalmas programok várták a családokat a Sportligetben május utolsó hétvégéjén, a kétnapos rendezvénysorozaton dr. Hende Csaba is részt vett.

– Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen minden alkalmat meg kell ragadnunk, hogy elmondjuk: hálásak vagyunk a családos embereknek és megbecsüljük őket – fogalmazott az országgyűlési képviselő, aki zsűrizett a gyermek Ki mit tud?-on és a kisállat-szépségversenyen, valamint több díjátadón is közreműködött. – A következő időszakban tovább folytatódik a családok támogatása: a kétgyermekes édesanyák diákhitelének a felét, a háromgyermekesekének az egészet elengedjük. Segítséget kapnak a jelzáloghitelesek is, a háromgyermekesek egy-egy millió forintot írhatnak le tartozásukból, a diplomás gyedet pedig egy évvel tovább, a gyermek kétéves koráig lehet majd igénybe venni – hangsúlyozta Hende Csaba.

Hende Csaba szerint fontos a családok támogatása Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.