EUR: 325,28 Ft
CHF: 295,22 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

Heten erőszakolták meg a 15 éves kislányt

Hiába sírt, könyörgött támadóinak a 15 éves Petra, nem volt könyörület bennük. Egyszerre többen – köztük egy apa és fia – felváltva erőszakolták meg. Órákon keresztül tartott a borzalom, mire a kislányt elengedték.

A brutális erőszak másfél hete történt a Borsod megyei Kesznyétenben. Az eset óta Petra, az alig negyvenkilós, művészeti középiskolába járó kislány minden zajra összerezzen. Szülei szerint pszichológus segítségére lenne szüksége, de még nem jutottak el szakemberhez.


– Mindenem fáj. Csak nyugtatóval tudok aludni, de így is rémálmaim vannak. Minden hajnalban sírva ébredek, mert újra átélem a szörnyűségeket – panaszolta a Lokálnak a kislány, aki a történtek óta ki sem tette a lábát a házból.

A meggyalázott Petra édesanyja, Túróczi Csabáné lapunknak elmondta: lánya a barátjához indult látogatóba, mikor alig száz méterre tőlük két férfi berángatta őt egy üres, romos házba. Ott pofonokkal rávették, hogy szívjon el velük egy füves cigarettát, amitől elbódult. Amíg egyikük orális szexre kényszerítette a kislányt, a társa hátulról letépte róla a nadrágját, és megerőszakolta. Utána a támadók szerepet cseréltek. Petra próbált védekezni, csípett, karmolt, rúgott, de esélye sem volt ellenük. Ezután felkapták a ruhátlan lányt, és a szomszéd házba vitték, ahol öt másik férfi újra és újra megbecstelenítette. Végül hajnali egy órakor az egyik támadó felesége bedörömbölt Petra édesanyjához, és elmondta, mi történik éppen a kislányával.


– Mire a helyszínre értem, a ház üres volt. A rendőrökkel fél négyig kerestük a gyereket, végül a saját kertünk sarkában találtunk rá. Zokogva, elfúló hangon mondta: anya, anya, megerőszakoltak – idézi fel a történteket a kislány édesanyja. – Mentő száguldott vele a kórházba, ahol látleletet vettek. Ezek a vadállatok tönkretették a gyerekem életét. Csupán kétutcányira lakunk a támadóktól, nap mint nap szembesülünk a történtekkel. Ezért úgy döntöttünk, elköltözünk az ország másik felébe, oda, ahol biztonságban élhetünk.

A hét támadó – köztük egy apa és fia – előzetes letartóztatásba került. Azzal védekeznek, hogy Petra beleegyezésével történt minden. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Kapcsolódó Cikkek