EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb I.kerület II.kerület

Híven fociznak 24 éve

A Szent Anna Plébánia II. csapata nyerte a 24. I. kerületi egyházi labdarúgó-bajnokságot, amelyen a hagyományokhoz híven idén is játszottak a Fő utcai Szent Flórián görögkatolikus templom focizó hívei, akik elnyerték a közönségdíjat.

Vecsey András, az egyházi foci megálmodója a Lokál Extrának elmondta, az idei bajnokság gólkirálya Ivanics Attila, a Szent Anna Plébánia II. csapatának játékosa lett. A legjobb kapus címet Marosi Ákos, a Tabáni Szent Sasok tagja szerezte meg. Legjobb mezőnyjátékosnak Kalmár Domonkost választották a győztes csapatból, a legfiatalabb játékos pedig a nyolcéves Néző Ádám lett, aki a Bécsi kapu téri evangélikus templom II. csapatát erősítette.

Aki nem lép egyszerre, nem szerez labdát… (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.