EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Életmód

Homola Pincészet – Homola Sáfránykert Olaszrizling 2015 Selection

A borászat kiemelkedő dűlőjéből származó fehérbor, vonzó gyümölcsös illattal, citrusokkal, fehér húsú körtével. Közepes test, feszes savak, kiváló egyensúly jellemzi, amit a korty végén minerális sósság zár.

A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található, történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektáron termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült arany fokozatú Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.


Idén augusztus 4–5-én rendezi meg a Homola Pincészet a Paloznaki Jazz Pikniket. A látogatók remek hangulatát rengeteg fellépő és számos más program garantálja majd. De nemcsak a zenei kínálat és a közreműködők, hanem a gasztronómia terén is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az érdeklődők. A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. Egész nap érdemes elheveredni a fűben és a Csopak-Paloznak környéki borokat élvezni a napsütésben, belekóstolni a szervező Homola Pincészet tételeibe, mellé pedig falatozni a frissen készült harapnivalókból.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tudta? A hiperaktivitás az esetek 30-40 százalékában felnőttkorban is megmarad

  Tudta? A hiperaktivitás az esetek 30-40 százalékában felnőttkorban is megmarad

  A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarról (ADHD) általában azt gondolják, hogy csak gyerekeket érint, pedig a betegek 30-40 százalékánál ez a felnőttkorban is kimutatható – mondta Réthelyi János, a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Az egykori kulcsos gyerekek viszik a cégvilágot

  Az egykori kulcsos gyerekek viszik a cégvilágot

  Generációs alapon vizsgálta meg a magyar lakosság vállalkozási kedvét az Opten céginformációs szolgáltató és a generációs szemléletű fluktuáció menedzsmenttel, piackutatással és marketingtanácsadással foglalkozó Emocionális Marketing Kft.

 • Egyre több embert kínoz a parlagfű

  Egyre több embert kínoz a parlagfű

  Tavalyhoz képest 20-30 ezerrel nőt a parlagfűre allergiások száma és a gyomnövény virágzási időszakának még koránt sincs vége – mondta Nékám Kristóf allergológus hétfőn az M1 aktuális csatornán.