EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Hozsó: Kozso elviselhetetlen!

Hozsó kiszállt Kozso teaházának vezetéséből az énekessel való nézeteltérések miatt. Szerinte Kozso megbízhatatlan és elviselhetetlen.

Ahogy azt a Lokál korábban megírta, egy ideig a Kozmixból jól ismert Hozsó vezette Kozso teaházát, ahol áramlopás miatt hónapokig nyomozott a rendőrség. Hozsó a Blikknek elárulta, a Szomorú Szamurájnak papíron már semmi köze nem volt a helyhez, mégis mindent vele kellett egyeztetni, és az ebből adódó nézeteltérések miatt a billentyűs jobbnak látta, ha kiszáll a bizniszből.


– Ha megbeszéltünk valamit, két perc múlva már mást akart, állandóan variált, és a véleménye egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, és ez idegőrlő volt – fakadt ki Hozsó, aki az áramlopási ügyben egyáltalán nem érintett.

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.