EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Debrecen

Hűsölés a szökőkútban

Bizony nem panaszkodhatunk az elmúlt hetek időjárására, beköszöntött a nyár, hétágra süt a nap. Jól esik ilyenkor kicsit lehűteni magunkat, akár egy finom fagyival, jégkásával vagy egy jó pofa sörrel.

A Kossuth téri galambok is megtalálják a módját a felfrissülésnek – előszeretettel kortyolnak nagyokat a szökőkút vizéből.

Galamb iszik egy szökőkútból Debrecenben 2015. június 11-én. A hőség miatt június 12-re az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki tíz megyére és a fővárosra. Az országos tisztifőorvos a mai naptól 15-én éjfélig másodfokú hőségriasztást rendelt el.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.