EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Külföld

Húsz perc után lett hős az életmentő első munkanapján

Ahogy beköszöntött a nyár, az ohiói vízi szabadidőpark is megnyitotta kapuit. A 15 éves Jack Viglianco élete első diákmunkanapját töltötte úszómesterként a medenceparton, amikor felfigyelt egy fulladozó gyerekre.

A fiatal életmentő nem habozott, azonnal a vízbe ugrott. Egy négyéves kisfiú került bajba, akinek másodperceken múlt az élete. Ha Jack nem szúrja ki a levegőért kapkodó gyereket, tragédiával is zárulhatott volna a nyári szünet első hete. A vízi parkot üzemeltető cég vezetősége nagyon büszke az ifjú életmentőre, szerintük ilyen bátor munkaerőre van szükségük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.