EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Egyéb XV.kerület

Idén is vár a napközis tábor

A táborban rengeteg érdekes program várja a gyerekeket

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Csokonai Kulturális és Sportközpont működteti és szervezi a nyári napközis tábort, amely az önkormányzat tájékoztatása szerint kilenc héten át, június 19-től augusztus 18-ig várja hétköznaponként a kerületben lakó vagy az önkormányzat által működtetett általános iskolák 1–6.osztályos tanulóit.


Mint kiderült, egyedi kérelem alapján, a polgármester jóváhagyásával elmehet a táborba olyan gyermek is, aki elmúlt 12 éves, de még nincs 14, valamint aki nem a XV. kerületben lakik, és nem az önkormányzat által működtetett iskola tanulója.
A tábor helyszíne idén is a Széchenyi tér 8–10. alatt található sportközpont, valamint a Czabán Általános Iskola lesz. A táborozóknak a kirándulások és a helyi programok térítésmentesen vehetők igénybe, csupán a napi háromszori étkezésért kell fizetni, ami naponta 606 forintba kerül. A kerületi gyerekek a napközis táborban ugyanazt az étkezésidíj-kedvezményt vehetik igénybe, amelyre a tanév során jogosultak voltak.
Fontos, hogy a tábor időszakára vonatkozó Palota gyermekétkeztetési kedvezmény iránti kérelmet a tábor kezdetét megelőző ötödik napig lehet benyújtani az önkormányzat ügyfélszolgálati irodáján.

Kapcsolódó Cikkek