EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Szombathely

II. Savaria Sörfesztivál Szombathelyen

Június 15–18. között rendezik meg a II. Savaria Sörfesztivált a Ferences-kertben. A négynapos rendezvényen nemcsak folyékony kenyeret kóstolhatnak az érdeklődők, zenei és egyéb gasztronómiai különlegességek is várják a vendégeket.

Meggie’s Crew, Holdosi Attila és barátai, Charlie, Albatros, Mokka Tribute – csak néhány név a fellépők közül, akik a négy nap során a három sátor valamelyikében fellépnek majd. Számos helyi és országos hírű előadót várnak a fesztiválra, ráadásul június 17-én, szombaton fúvószenekari találkozót is rendeznek.

A szervezők 15 ezer látogatót várnak a fesztiválra Fotó: TA

A II. Savaria Sörfesztiválon több hazai sörgyártó és -forgalmazó 25-féle sörét kóstolhatják az érdeklődők, akiket a zenei csemegék mellett egyéb gasztronómiai élményekkel is várnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.