EUR: 325,66 Ft
CHF: 294,17 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Sport

Indulhat az utolsó roham a jegyekért

Decemberben rekordidő alatt elfogyott az összes, akkor kapható jegy a 17. FINA Világbajnokságra. A szervezők azonban akkor nem hozták forgalomba az összes jegyet, úgyhogy ma, 15 órakor indulhat az utolsó roham.

Mához három hétre kezdődik Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, a 17. FINA Világbajnokság. A FINA-val való egyeztetésnek megfelelően  a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. erre az időszakra bent tartott még 130 ezer jegyet, melyet ma 15 órától lehet megvásárolni. Mint kiderült, az óriás toronyugráson kívül minden versenyszámra lehet még jegyet kapni, de érdemes sietni, mert az előző értékesítési időszak tapasztalatai azt mutatják, a szurkolók pillanatok alatt elkapkodják a belépőket.


Sajnos a szervezőkhöz korábban  érkezett olyan visszajelzés is, hogy külföldi oldalakon az árak többszöröséért árulták a jegyeket, pedig kifejezetten az a cél, hogy a családoknak is megfizethető legyen a világbajnokság. Nem véletlen, hogy van olyan verseny, amelyre már 500 forintért is lehet belépőt venni. Éppen ezért a a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft kifejezetten szeretne arra kérni mindenkit, hogy hivatalos jegyértékesítőnél, az eventim.hu oldalon vegyék meg a belépőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.

 • Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  A magyar csapat a 12. helyen bejutott a döntőbe a szinkronúszók szabad kombinációs versenyszámában a kvangdzsui világbajnokságon. A 15 együttest felvonultató kvalifikációban az Apáthy Anna, Dávid Janka, Farkas Dóra, Gács Boglárka, Gerstenkorn Mira, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Péntek Lili Hajnal, Szabó Anna, Teravágimov Virág összeállítású együttes 77,4000 pontot kapott a gyakorlatára.