EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Az internet buktatta le a Star Wars-tolvajt

Több százezer dollárnyi Star Wars-relikviával rövidítették meg Steve Sansweetet, aki nem mellesleg a világ legnagyobb Csillagok háborúja-gyűjteményének tulajdonosa.

A tolvaj a több mint száz darabból álló zsákmányát később az interneten próbálta eladni, ám ahogy a Sansweet munkásságát ismerő rajongók megpillantották a ritkaságokat a weben, azonnal értesítették erről a múzeum tulajdonosát. Miután a rendőrség körözni kezdte a tettest, az elkövető – aki Steve Sansweet barátja, üzlettársa volt – azonnal feladta magát. A férfi most előzetes letartóztatásban várja tárgyalását különösen nagy értékű lopás bűntette miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.